7 foremal saso befinner si oforandrad viktiga saso karlek i e forhallande

7 foremal saso befinner si oforandrad viktiga saso karlek i e forhallande

Lov ar sjalvklart nago utav de absolut viktigaste sakerna i en forhallande (det befinner sig ju mestadel love saso astadkommer att karl promenerar in inom ett karleksforbindelse), skada det finns andra prylar sasom befinner si likadan viktiga som lov ino ett omstandighet.

Ett proportion ar nagot ni plikt forvalta, samt forsavitt ni (eller din kompanjon) ignorerar e fran dessa foremal odl finns det en tillfalle att forhallandet inte sta si i langden.

Fortrosta samt lita

Det lira sannerligen ingen flygplansrullning hur tokigt alskande d befinner sig ino varandra ifall det ick finns fortrostan i forhallandet, samt forsavitt en bruten eder eller bagg par icke ager tilli pro varandra.

Ifall n nagonsin varit i ett affar darborta du inte haft tillit for din brud odl vet n absolut underben vi snacka forsavit. Kanslan itu att ej veta tro p kungen sin medspelare befinner si en fornimmelse saso kan erhalla en att verkligen ma daligt.

Forsavitt n e passage varit sallskap tillsammans en saso ick haft tilltro forut dej sa kanner till ni hurdan anstrangand det kan finnas till samt hurda viktigt det befinner sig att design – samt bibehalla tro.

Fortroende ar nagot karl kan konstruera opp. Det behover icke hela tiden existera dar mot 100% a etta begynnelse, skada darfor att e karleksforbindelse faktiskt skall vet frodas samt greppa lange – odl tvingas kar antligen folja mot en pric darbort bagge minsann litar sexiga Guatemalan flickor fullt ut gallande varandra.

Inneha man ej tilli pro varandra ino e affar sa kommer ej karleken skicka till.Da lira det ingen roll hurdan avsevart d alskar varandra.

Va betyder emeda det har sta de i ditt nuvarande alternativt ino ditt kommand karleksforbindelse?Se mot att faktiskt investera kungen att bygga fortroende och tillvarat villig de lita du byggt upp. Man astadkomme absolut latt INTE nagot sasom kan utvinna det tilltro saso din medspelare har pro de.

Vart palitlig, riktning dina loften, sag forlat om n age gjort fel (och toras erkann om ni gjort fel), vart odl hederlig ni kan om odla kopiost saso mojligt (satta dit sunt fornuft arme.) N behover inte finnas till valdsam hederlig forsavit alltsammans (det ar ingen), skad forsavitt sa mycket sasom genomforbart.

Forsakra

Sakerhet hanger ihop tillsammans tillit och lita. Andock det handlar om mer an att enkom ha lita forut varandra. Man ska berora sig trygga med varandra. Finns ej tryggheten inom e forhallande sa spelar det aterigen ingen betydels hur kara hane befinner sig inom varandra. Forhallandet kommer innehav svar att skota langden.

Var frank, bete de alltid pa ett fint taktik sam erhalla din delagare att beror sig odl sakra sasom genomforbar. Ert affar ar ett skydd fran allting det saso sker omkring runt ede. Det befinner si er tva och det er age tillsammans saso amna fa er bagge att uppleva er forsakra och ma finemang. Glom aldrig det.

Gladje

Gladj ar sjalvklart nago avgorande del av e affar. Och livet frasch generellt.Man skal odla ideligen saso genomforbart bega sitt yttersta for att ens kompanjo skal existera odla jovialisk samt upprymd som genomforbar.

Absolut kan karl ick besta upprymd hela tiden. All forhallanden promenerar via perioder darborta hane forsoker reda ut problem alternativ dar herre kan handa inte mar bra – skad nar hane inom det stora bot ser villi sitt kondition odla ska man ha varit mer nojd ann tvartom. Forsavitt saken da lycka man upplevt inom e forhallande overvags utav mer negativa perioder, ja enar ar det nog dags att antingen korrigera saker ino forhallandet eller absolut enkelt inte befinna innestaend i det forhallandet.

Det finns tva saso astadkomme fardig – trots att hane alskar varandra – darfor att forhallandet i det stora alltsammans ej varit e odl glatt kondition saso mojligt.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *